:*




Nattii

Kom för en liten stund sen hem från fkp. Kvällen gick från värdelös till en väldigt bra kväll. Mötte upp Natalie på donken vid kvart över tio, efter att hon hade jobbat. Åt glass å skrattade så det ekade där inne. Haha. Sen åkte vi hem till Forsmoo å pratade med honom en bra stund. Så kvällen slutade bra trots allt. Nu ska jag sova, vet inte hur många gånger jag tappat telefonen i ansiktet nu. Natti, sov så gott! :*

Hemskt..

Hejhej. Nu är det den här hemska veckan då jag är helt ensam. Jag skämtar inte när jag säger att jag är livrädd. Har legat här i sängen nu i över en timma å lär nog inte våga gå härifrån. Har försökt sova men det är ju omöjligt. Man kan nästan tro att jag vore typ fem år..usch blir deprimerad av detta, å dessutom är detta bara början. Har fyra kvällar till att 'INTE se fram emot'. Å Natalie jobbar givetvis ikväll, så om någon annan känner sig manad att ta hand om mig, eller åtminstone underhålla mig på sms lr nåt så får ni mer än gärna höra av er. Mvh en fullkomligt livrädd Frida.

Två månader...

Två hemska månader utan min äkskade fina hund. Har fortfarande inte fattat, å jag saknar dig något otroligt. Min finaste bästavän, som alltid fanns där. Jag vågar inte ens va hemma själv längre, kände mig trygg när du fanns här. När du följde efter mig å höll mig sällskap i stallet. Jag hoppas du har det bra där du är, bland alla våra andra djur... Det gör så ont, ett tomrum som aldrig kommer fyllas... <3

Saknar gymmet nåt otroligt..

Kollade runt på mina inspirations bilder och inser att jag inte varit på gymmet på evigheter, gaaah får bli någon gång i helgen när jag inte jobbar!! När man till och med saknar att döda sig själv..då äre kul!


Nu är jag tillbaka.

Hej. Nu var det sådär längesen igen. Men livet är rätt fullproppat, det går i ett. I lördags var jag i Borås med Linnea, shoppade lite å käkade på vårat ställe, skulle kunna åka ända till Borås för att få den maten, varje dag! På kvällen åkte jag till Natalie där Linnea också var.
Igår började våran praktik, jätte intressant samtidigt som det är sjukt läskigt. Jobbade även idag mellan 7-16, sen fort som sjutton ut till elvagården för att jobba 16.30-21.15. Så kom hem för en stund sen och jag är så slut i hela kroppen så jag vet knappt vad jag heter. Att jobba i 15 timmar i sträck, intensivt va inte vad min kropp pallade idag iallafall. Nu ska jag sova, fick som tur va lite sovmorgon imorgon. Hade aldrig orkat upp till sju, lr ah då går jag ju upp vid fem. Så nu ropar sängen på mig, godnatt!

Grymmaste gympasset hittills!

Hej på er! Måndag har snart passerat och vi är en dag närmare studenten. Haft en bra dag idag om man jämför med gårdagen. Började med att gå upp vid 6 för att släppa ut hästarna. Gjorde mig sen i ordning för att åka till skolan som började 8. Dagen gick hyfsat fort och efter skolan gjorde jag å Linnea vårat grymmaste gympass! Det va så otroligt gött idag! Äntligen börjar man känna skillnad. Man orkar mer och kan även öka på vikterna endel. Så underbart! När jag kom hem käkade jag för att fylla på med lite energi. Gick sedan ut i stallet å fixade där, red ett sten hårt dressyrpass plus att jag gick några kilometer med Ozzy. Sten hård träning idag med andra ord. But I love it!! Det bästa av allt va att när jag kom in hade mamma å pappa monterat ihop våra nya fotöljer var av en är med massage i, så där låg jag lagom gött efter en hektisk dag. Nu ska jag sova, nattinatti.




2 mars

Hallå. Nu är det helg igen och givetvis har det varit party. Igår började vi tjejer med
att käka på wokstugan, sen drog vi vidare till Richard där det var förfest. Och jag vet inte riktigt vad vi pyssla med, men har iallafall bilder från där vi ligger i badkaret, tusentals samtal till en viss person, hehu, osv... Ja roligt var det iallafall. Sen drog vi oss ner mot dagnys, fulla å goa. Vi gick dock aldrig in då alla sa att det sög. Så vi stod utanför å tjöta med folk. Sen slutade väl kvällen inte riktigt som planerat...Jag och Linnea fick iallafall skjuts utav Erik å Claes, trots att det är typ 20 meter hem till Dennis, höhö (a)
Imorse kom Linnea å väckte mig vid nio, döds trött men vi gick tillslut upp och började med flytten. Är lite avundsjuk på dom att dom ska få ett sånt fint hus...tur att jag iallafall får ett eget rum där (a) hihihi. Sen vid fem började jag jobba å jobbade till nio. Sen åkte jag in till stan, skulle möta upp underbara Linnea på donken. Å medan jag väntade på henne socialiserade jag mig med Madde å Linn som oxå va där. Jag är så glad att Linnea alltid ställer upp oavsett vad! När andra inte svarar, bryr sig, har tid osv så finns hon alltid där. Har börjat få lite ångest över att om 95 dagar är skolan slut, och vi lär inte träffas varje dag på samma sätt. Men en sak är säker, å jag kommer göra allt för att vi ska hålla ihop även när skolan är slut! Nu ska jag försöka släppa denna irretation jag har inom mig och sova. Godnatt


#meny { width: 950px; border: 0px solid; padding-left: 220px; margin-top: 0px; padding-top: 39px; }