29/5

Idag för ett år sedan blev det du & jag. Ett helt år har gått å jag älskar dig så gränslöst mycket. Det har varit många jobbiga stunder men desto fler bra stunder. Jag är så otroligt lycklig tillsammans med dig och jag hoppas att detta bara är början på våran framtid. Att få ha dig vid sin sida jämt, oavsett vad så har du alltid stöttat mig på ett eller annat sätt och det är jag så otroligt tacksam över. Jag vill inte leva en dag utan dig. Jag älskar dig hjärtat, och det hoppas jag du har full koll på. <3


$
Så mycket jag vill säga..
true.Tisdag

Hallå på er. Idag har varit en bra dag trots allt. Varit å hälsat på min fina vän Linnea i deras nya lya. Super fint å mysigt. Damen bjöd mig även på god mat. Tack för den korta men välbehövliga stunden. Det får det bli mer av, helt klart. Nu kom vi precis hem, varit hemma hos Simon en stund.
Ska hoppa i säng nu och sova några timmar innan jag ska iväg å få min tredje behandling för mina ben, mår trots allt ganska bra men det gör ont. Underligt att vårdcentralen inte hittade detta när jag faktiskt sökte...grrrr blir arg på denna sjukvård ibland. Hoppas iallafall att jag blir bra snart vilket jag egentligen vet lär ta ett bra jävla tag..har abstinens för att jag inte får rida och för att jag inte har den blekaste aning om när och OM jag kan rida som förr igen..aningen deprimerande.. ne nu ska jag lägga mig bredvid min kärlek. Det är iallafall en person man vet finns där jämt oavsett vad. Jag älskar honom mer än något annat å att han varit min i snart ett år är ofattbart..Natti puss.

.


tankar.

Du är expert på att såra
expert på att göra en besviken
expert på att trampa på folk som redan ligger ner
expert på att provocera
helt enkelt helt jävla bäst på att få människor att må skit. och det har du bevisat flera gånger om.

..#meny { width: 950px; border: 0px solid; padding-left: 220px; margin-top: 0px; padding-top: 39px; }